Tuduhaké menu pokok
Kutha Augusta, Georgia

Augusta, Georgia iku kutha ing praja Georgia, Amérikah Sarékat kanthi sing ndunungi cacahé 189,366[1] (kira-kira taun 2006). Kutha iki minangka kutha gedhé dhéwé nomer loro ing praja Georgia, lan kutha gedhé dhéwé ing laladan ilèn Kali Savannah pérangan tengah.

Sacara internasional, Augusta kondhang kanthi anané kajuwaraan golf Master saben mangsa semi.

Kutha kembarBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut