Avenida Paulista

Dalan Paulista (Basa Portugis: Avenida Paulista), iku sawijining dalan gedhé sing misuwur ing kutha São Paulo, Brasil. Dalan iki dawané 2700 m lan ambané 85 m lan dadi punjeré institusi dedagangan, kauangan lan kabudayan ing kutha iki.

Avenida Paulista

Pranala njabaBesut