Northrop Grumman B-2 Spirit ya iku montor mabur perang kang duwé tèknologi stealth kang kanggo pengemboman (Stealth Bomber). montor Mabur kang digawé saka bahan thermoplastic iku, dienggo déning Angkatan Perang Udara AS. "Northrop Grumman ya iku kontraktor utama kanggo pembom Angkatan Udara AS siluman B-2 Spirit."

B-2 Spirit
B-2 Spirit original.jpg
A USAF B-2 Spirit in flight.
 Tipe Stealth bomber
 Produsen Northrop Corporation
Northrop Grumman
 Pisanan mabur 17 July 1989
 Status Active service
 Pemakai United States Air Force
 Cacah digawé 21[1][2]
 Rega satuan $737 million sampai dengan $2.2 billion[3]

PenggunaBesut

  Amerika Serikat

SpesifikasiBesut

Cithakan:Aircraft specifications

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut