Papan Anggegana Halim Perdanakusuma

Papan Anggegana Halim Perdanakusuma ya iku slah siji papan anggegana kang ana ing Jakarta, Indonésia. Papan anggegana Halim Perdanakusuma unga diginakake minangka Komando Operasi Angkatan Udara I (Koops AU I) TNI-AU. Sadurungé papan anggegana Halim duwé jeneng kanthi sesebutan lapangan udara Cililitan[1].

Papan Anggegana Halim Perdanakusuma
Ringkesan
Jinis papan anggeganaSipil
militèr
Kaprisidhènan
Kang bakuPT Angkasa Pura II
Kang nglakokakéPT Angkasa Pura II
NgladèniJakarta, Indonésia
PernahJakarta Timur
Lapangan pamaburan Cililitan ing taun 1925
Montor mabur Fokker F.VII kang ana ing lapangan pamaburan Cililitan (1929)


Cathetan sikilBesut

  1. Singgih Handoyo; Dudi Sudibyo (2011). Aviapedia: ensiklopedia umum penerbangan. Penerbit Buku Kompas. pp. 151–. ISBN 978-979-709-547-5. Retrieved 22 May 2012.