Tuduhaké menu pokok

Banyu tawa ya iku banyu sing ora ana rasané, kewalikané karo banyu asin. Banyu tawa ora ngandhut larutan uyah lan larutan mineral. Sumber banyu tawa biasané saka sumur, kali lan danau.

Delengen ugāBesut

RéferènsiBesut