Basa Badui

Carabasa Sundha
Cithakan:Infobox Language/IPA notice

Basa Baduy punika basa ingkang dipunginakaken suku Baduy[1]. Penuturipun kasebar ing gunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; lan Sukabumi. Basa puniki wujud satunggaling dhialèk basa Sundha, saéngga kalebet salebeting kulawargi basa Austronesia.

Basa Baduy
Dituturaké ing Indonésia
Wilayah Gunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; Sukabumi.
Gunggung panutur 20.000 (sensus)
Rumpun basa Malayu-Polinesia
Kodhe basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3 bac

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

Badui - Ethnologue