Basa Baduy iku basa kang dipigunakaké suku Baduy[1]. Penuturé kasebar ing gunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; lan Sukabumi. Basa iki wujud sawijining dhialèk basa Sundha, saéngga kalebu sajeroning kulawarga basa Austronesia.

Basa Baduy
AsalIndonésia
LaladanGunung Kendeng, Rangkasbitung, Lebak; Pandeglang; Sukabumi.
Panyatur asli
20.000 (sensus) (tanpa surya)
Kodhe basa
ISO 639-1-
ISO 639-2-
ISO 639-3bac

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

Badui - Ethnologue