Basa Batawi

(Redirected from Basa Betawi)

Basa Batawi iku basa kang dipituturaké ing Nuswantara. Basa iki dipituturaké ing tlatah Jakarta lan saubengé. Basa Batawi iku bisa éwoning sawijining dhialèk Basa Malayu.