Tuduhaké menu pokok

Basa Géorgia iku basa utama ing nagara Géorgia, siji nagara républik ing Kaukasia, lan gunggung panyaturé watara wong 4 yuta, sing dedunung ing nagara Géorgia, Iran, Azerbaijan, Turki, lan Rusia. Basa Géorgia ditulis nganggo aksara mkredeli.

Georgia
ქართული Kartuli
AsalGeorgia, Iran, Azerbaijan, Turki, Rusia
Panyatur asli
4 juta[1] (tanpa surya)
Alfabet Georgia
Status resmi
Basa resmi ing
 Georgia
Kodhe basa
ISO 639-1ka
ISO 639-2geo (B)
kat (T)
ISO 639-3kat

RujukanBesut

  1. Glanville Price, Encyclopedia of the Languages of Europe, p. 80