Basa Kanikkar

Cithakan:Infobox Language/IPA notice

Basa Kanikkar ya iku basa ding dicaturaké déning wong Kanikkar sing cacahé udakara wong 19.000 ing India bang kidul.[1] Bebrayan iki dumunung ing alas utawa cedhak alas wewengkon Thiruvananthapuram lan Kollam ing Kerala, lan wewengkon Tirunelveli ing Tamil Nadu.

Kanikkar
Dituturaké ing India
Wilayah Tamil Nadu, Kanyakumari
Gunggung panutur 19.000
Rumpun basa Cithakan:Infobox Language/genetic2
Kodhe basa
ISO 639-1 None
ISO 639-2
ISO 639-3 kev

RujukanBesut

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng e18