Basa Norma-ongdhi Inggris

Basa Norma-ongdhi Inggris (Norm: Anglo-Normaund) ya iku carabasa Norma-ongdhi kuna kang kocap ana ing Ingglên (Inggris) lan laladan sakiwatêngêne nalika jaman Norma-ongdhi Inggris.

Sawang ugaBesut

Basa Norma-ongdhi