Basa Norma-ongdhi

Basa Norma-ongdhi (ꦗꦮ꧇ꦧꦱꦤꦺꦴꦂꦩ‿ꦎꦁꦝꦶ  ; Prangês: Normand; Norm: Normaund) ya iku basa kang ana ing laladan Norma-ongdhi, Prangês. Basa iki bisa kagolongake ing basawangsa Oil. Basa iki akeh-akehe lan utamane ing rupa tulisan bisa dipadhamangreteni karo basa Prangês modherên. Padhamangreti iki utamane amarga paritrima katata basa Norma-ongdhi mênyang tatatulis basa Prangês.

Sawang UgaBesut

Basa Norma-ongdhi Inggris

Basa Norma-ongdhi Kuna

Basa Jeri