Kulawarga basa Slavika Wétan

(Kaelih saka Basa Slavik Wétan)

Basa Slavik Wétan iku siji sub-golongan basa Slavik kang mligi dituturaké ing wewengkon tilas Kamaharajan Ruslan lan para pendahulunya. Basa-basa kang éwoning iki antarané:

Uga delengenBesut