Kulawarga basa Slavika

(Kaelih saka Basa Slavik)

Cithakan:Topik Indo-Éropa Basa-basa Slavik iku siji cawang rumpun basa saka basa-basa Indo-Éropa.

Sacara tradhisional ana telung cawang utama basa-basa Slavik:

LokasiBesut

Basa-basa Slavik dituturaké ing Éropa Wétan, Éropa Kidul (Balkan) nganti sisih lor bawana Asia ing sebrangé Jepang

 
Nyunting Basa Slavik

Peta basa-basa Slavik ing Éropa

CiriBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut