Belitang, Ogan Komering Ulu Timur

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Ogan Komering Ulu Timur {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Belitang, Ogan Komering Ulu Timur
Nagara Indonésia

Belitang iku kacamatan ing kabupatèn Ogan Komering Ulu Timur, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Ogan Komering Ulu Timur