Ben Kingsley

Ben Kingsley (Snainton, Inggris, 31 Dhésèmber 1943) iku siji aktor saka Inggris. Dhèwèké misuwur amarga maragakaké Mahatma Gandhi (1982). Ben Kingsley iku bapaké asalé saka India lan ibuné wanita Inggris. Nalika lair jenengé Krishna Pandit Bhanji.