Tuduhaké menu pokok

31 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 365 utawi 366 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Dinten Pungkasan miturut kalèndher Masehi utawi Grégorius.

Uga delengenBesut

30 Dhésèmber-31 Dhésèmber-1 Januari