Tuduhaké menu pokok

30 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 364 utawi 365 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

29 Dhésèmber-30 Dhésèmber-31 Dhésèmber