Tuduhaké menu pokok

29 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 363 utawi 364 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

28 Dhésèmber-29 Dhésèmber-30 Dhésèmber