Tuduhaké menu pokok

28 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 362 utawi 363 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

27 Dhésèmber-28 Dhésèmber-29 Dhésèmber