Tuduhaké menu pokok

27 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 361 utawi 362 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

26 Dhésèmber-27 Dhésèmber-28 Dhésèmber