Tuduhaké menu pokok

26 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 360 utawi 361 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

25 Dhésèmber-26 Dhésèmber-27 Dhésèmber