26 Dhésèmber

tanggal

26 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 360 utawi 361 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

25 Dhésèmber-26 Dhésèmber-27 Dhésèmber