Tuduhaké menu pokok

25 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

24 Dhésèmber-25 Dhésèmber-26 Dhésèmber