Tuduhaké menu pokok

Tino Sidin (Tebingtinggi, Sumatra Lor 25 November 1925 - Jakarta 29 Dhésèmber 1995) iku pelukis lan guru gambar kang kondhang amarga nduwé program acara ing stasiun TVRI jaman 1980-an, ya iku Gemar Menggambar]] (Seneng ngGambar). Ing acara iku, Pak Tino ngajar nggambar marang bocah-bocah kanthi dhasar garis lengkung karo garis jejeg. Tembung kang kondhang saka Pak Tino iki ya iku, "Bagus" kang diucapaké nalika ngomentari gambar-gambar kiriman kang dipacak ing pungkasaning acara.

Buku-bukuBesut

Tino Sidin uga nulis sawetara buku ngenani cara nggambar lan komik. Ing antarané:

  • Bawang Merah Bawah Putih
  • Ibu Pertiwi (terbitan Balai Pustaka)
  • Mari Menggambar (10 jilid)

Pranala njabaBesut

Cithakan:Pelukis Indonésia