Tuduhaké menu pokok

25 November punika dinten ingkang kaping 329 utawi 330 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut