Tuduhaké menu pokok

25 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 25 November)

25 November punika dinten ingkang kaping 329 utawi 330 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut