25 Novèmber

tanggal
(Kaelih saka 25 November)

25 November punika dinten ingkang kaping 329 utawi 330 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut