Bhismaparwa (Mahabharata)

Bhismaparura ya iku salah sijiné carita kang ana ing cariyos Mahabharata. Cariyos iki ana ing bab enem lan ngandharaké prang Bharatayudha. Ing kéné uga ana nyeritakaké sithik ngenani cariyos saka serat Bhagawadgita. [1]

RujukanBesut

  1. Poerbatjaraka (1954). Kapustakan Djawi. Jakarta: Penerbit Djambatan. kc. 86.