Billy Mays

William Darrell "Billy" Mays, Jr. (lair ing Amérikah Sarékat, 20 Juli 1958; umur 63 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Mays, 2009

Cathetan sukuBesut