Biscuit

Ing Amerika Serikat lan Kanada, biskuit minangkamaneka barang panggang cilik kanthi kerak coklat lan jeroan sing alus lan rapuh. Biasane digawe nganggo bubuk manggang utawa soda kue minangka agen ragi kimia tinimbang ragi . Dheweke berkembang saka hardtack sing pisanan digawe saka mung glepung lan banyu, banjur mengko lard banjur ditambahake bubuk nalika manggang. [1] Biskuit, roti soda, lan roti jagung, antara liya asring diarani " roti cepet ", kanggo nunjukake yen ora butuh wektu kanggo munggah sadurunge dipanggang.

Biscuit
Loveless Cafe Biscuits.jpg
Biscuits with jelly
JinisBread
Panggonan asalUnited States
Canada
Woworan pokokFlour, baking powder or baking soda
Buku masakan: Biscuit  Médhia: Biscuit
Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep;

refs tanpa jeneng kudu ana isiné Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; refs tanpa jeneng kudu ana isiné

RujukanBesut