Bom Bursa Efek Jakarta

Bom Bursa Efek Jakarta iku serangan teroris marang gedhong Bursa Èfèk Jakarta ing sasi September 2000 (sadina sadurungé pambuka Olimpiade mangsa panas 2000). Bom montor njeblug ing ruang ngisor lemah Bursa Èfèk Jakarta, njalari rtèngan jeblugan. Akèh-akèhé kurban ya iku para supir sing njaga montor karyawan.

Bom Bursa Efek Jakarta
Lokasi Jakarta, Indonésia
Sasaran Bursa Efek
Jinis serangan bom montor
Tiwas 15

Pranala njabaBesut

Cithakan:Campaignbox Terrorism in Indonésia


Cithakan:Indonésia-stub