Bone-Bone, Luwu Lor

kecamatan sing ono nang kabupaten Luwu Utara
(Kaelih saka Bone-Bone, Luwu Utara)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Luwu Lor {{{nama dati2}}}]]

Bone-Bone, Luwu Lor
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri73.22.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Bone-Bone iku kecamatan ing Kabupatèn Luwu Lor Propinsi Sulawesi Kidul.

Kabupatèn Luwu Lor