Bradley Cooper (lair 5 Januari 1975) yakuwi aktor, prodhuser filem, juru rias artis, lan musikus saka Amérikah Sarékat.

Bradley Cooper
Bradley Cooper avp 2014.jpg
LairBradley Charles Cooper
(1975-01-05) Januari 5, 1975 (umur 45)
Philadelphia, Pennsylvania, Amérikah Sarékat
PakaryanAktor
Taun aktif1999–saiki