Tuduhaké menu pokok
Brajawikalpa

Brajawikalpa inggih punika adiknipun Brajalamatan, putranipun saking Prabu Kala Tremboko. Sakjronipun perang mbérontak Pringgandani, kiyambaknipun ndérek dados salah satunggalipun tokoh perang.Brajawikalpa tilar donya dénéng astonipun Gathotkaca,sami kaliyan kakangnipun inggih punika Brajalamatan sami tilar donya ing asto Gathotkaca.