Tuduhaké menu pokok

Brunéi Darussalam

(Kaelih saka Brunei)

Brunei Darussalam iku nagara ing Asia Kidul-Wétan. Kutha krajané ya iku Bandar Seri Begawan. Nagara iki nduwé padunung kurang luwih 300.000 jiwa. lan jembaré ana 3000 kilometer2.

Pranala njabaBesut