Bumbu sisih

Bumbu sok ditambahake sadurunge disajikake, kaya ta sandwich sing digawe karo saos tomat, mustar utawa mayones . Sawetara bumbu digunakake sajrone masak kanggo nambah rasa utawa tekstur: saus barbecue, butter compound, saus teriyaki, kecap, lan marmite lan krim asem minangka conto. Akeh bumbu, kaya ta mustar utawa saos tomat, kasedhiya ing paket siji-sijine, umume yen diwenehake karo panganan sing digawa metu utawa panganan cepet .

Uyah, mrico, lan gula umume dilebokake ing meja restoran Kulon.