Bunaken, Manado

Bunaken iku kecamatan ing Kutha Manado propinsi Sulawesi Utara.

  • Meras
  • Molas
  • Bailang
  • Tongkaina
Bunaken, Manado
Nagara Indonésia

Kutha Manado