Tuduhaké menu pokok

Bursa Saham New York (dicekak NYSE) iku salah siji bursa saham gedhé dhéwé ing donya. Bursa iki dunungé ing New York City, New York, AS.

Bursa Saham New York
Nyse by spigoo.jpg
TipeBursa saham
Lokasi New York City, New York, Amérikah Sarékat
Koordinat40°42′24″N 74°00′41″W / 40.70667°N 74.01139°W / 40.70667; -74.01139
pemilikNYSE Euronext
Tokoh wigatiDuncan Niederauer (CEO)
Mata uangDolar AS
Gunggung daftaran2,773
MarketCapUS$25 triliun(2006)
VolumeUS$22 triliun(2006)
IndeksNYSE Composite
Dow Jones Industrial Average
Situs webwww.nyse.com

Watara 2.800 prusahaan nyathetaké sahamé ing NYSE. Rega saham-saham ing NYSE nggayuh US$15 triliun sajeroning kapitalisasi pasar global. Nganti sasi Juli 2004, kabèh 30 prusahaan ing Dow Jones Industrial Average dicathet uga ing NYSE, kajaba Intel lan Microsoft.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut