Carlos Soler

Carlos Soler Barragán (lair 2 Januari 1997) ya iku pemain bal-balan prof''esional Spanyol sing main kanggo Valencia CF minangka gelandhang tengah.

Carlos Soler
Carlos Soler 2020.png
Katerangan priangga
Jeneng dawa Carlos Soler Barragán
Tanggal lair (1997-01-02) 2 Januari 1997 (umur 25)
Papan lair Valencia, Spanyol
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Valencia
Angka 18
Karir nom
2005–2015 Valencia
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2015–2016 Valencia B 39 (3)
2016– Valencia 30 (4)
Tim nasional
2016 Spanyol U19 3 (0)
2017– Spanyol U21 6 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 17 May 2017.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 November 2017

Karir klubBesut

Lair ing Valencia, Soler gabung karo klub kutha Valencia FC ing taun 2005 nalika umur 8 taun; wiwitané striker prolifik, dhèwèké ditolak manèh dadi glandhang nyerang lan glandhang tengah.[1] Dhèwèké miwiti debut senior kanthi dadi pemain cadangan ing 3 Mèi 2015, wiwit kalah 0-1 ing Segunda División B nglawan UE Cornellà.[2]

Soler damel gol kapisanan nalika tanggal 13 Dhésèmber 2015, nglakoni tetandhingan keloro ana ing babak 2-2 mungsuh CF Badalona.[3] Ing tanggal 12 Maret dhèwèké gawé kontrak anyar,[4] lan minangka pemain pengganti sing ora digunakaké nalika menang 2-1 ing klub utama nglawan Athletic Bilbao kanggo mangsa UEFA Europa League.

Tanggal 10 Dhésèmber 2016 Soler damel debut kapisananipun - lan debut La Liga, nggantosaken Mario Suárez kanthi kalah 2-1 nglawan Real Sociedad ing Stadion Anoeta. Dhèwèké gawé gol kapisanan wonten ing kategori ing tanggal 21 Januari sawisé damel gol ingkang kaping pisan nalika menang 2-0 derby Komunitas Valencia kanggo nglawan Villarreal CF ing Estadio de la Cerámica.

Pranala njabaBesut

RujukanBesut

  1. "Carlos Soler, el futbolista total" [Carlos Soler, the complete footballer] (ing basa Spanyol). Diario de Mestalla. 22 June 2015. Dibukak ing 29 January 2018.
  2. "El Valencia Mestalla se aprieta en la clasificación" [Valencia Mestalla tighten up on the table] (ing basa Spanyol). Vavel. 3 May 2015. Dibukak ing 29 January 2018.
  3. "Tablas entre Badalona y Valencia Mestalla" [Draw between Badalona and Valencia Mestalla] (ing basa Spanyol). LaSegundaB. 13 December 2015. Dibukak ing 29 January 2018.
  4. "El Valencia renueva a Carlos Soler, su gran promesa" [Valencia renew Carlos Soler, their great prospect] (ing basa Spanyol). Levante-EMV. 12 March 2016. Dibukak ing 29 January 2018.