Charophyta iku divisi saka alga ijo. Ing sapérangan golongan kaya ta alga ijo sing berkonjugasi, sel flagellata ora ana.

RéferènsiBesut

Lewis, L.A, McCourt, R.M. (2004) Green algae and the origin of land plants. AMERICAN JOURNAL OF BOTANY 91 (10): 1535-1556 OCT