Tuduhaké menu pokok

Sel punika dhusun ingkang kapernah ing praja Nurwègen.

Sel
Désa ing Nurwègen
Nagara  Norway
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut