UTC+01:00

(Kaelih saka UTC+1)

UTC+01:00 iku santun wektu sing 1 jam munjuli Wektu Universal Kakoordhinasi (UTC).

UTC+01: Biru (Januari), Jingga (Juli), Kuning (sadawané taun), Biru padhang – segara

Wektu iki kanggo ing:

  • Wektu Yuropah Tengah
  • Wektu Afrikah Kulon
  • Wektu Katiga Yuropah Kulon
    • Wektu Katiga Britis
    • Wektu Baku Irlan
  • Wektu Baku Romans (Control panel ing Microsoft Windows)
  • Wektu Internèt Swatch
  • EVE Online

Ing ISO 8601, wektu mangkéné bakal katulis 2017-08-22T10:40:04+01:00.

Wektu Yuropah Tengah (mangsa salju ing pérangan lor bumi)Besut

Wektu Katiga Yuropah Kulon (mangsa katiga ing pérangan lor bumi)Besut

Minangka wektu baku (mangsa salju ing pérangan kidul bumi)Besut

Minangka wektu baku (sadawané taun)Besut

RujukanBesut

  1. "Current local time in Longyearbyen". Time and Date. Retrieved 13 July 2012.
  2. "Current local time in Jan Mayen". Time and Date. Retrieved 13 July 2012.
  3. "Benin Time". Greenwichmeantime.com. Retrieved 28 December 2011.