UTC+01:00

(Kaelih saka UTC+1)

UTC+01:00 iku santun wektu sing 1 jam munjuli Wektu Universal Kakoordhinasi (UTC).

UTC+01: Biru (Januari), Jingga (Juli), Kuning (sadawané taun), Biru padhang – segara

Wektu iki kanggo ing:

  • Wektu Éropa Tengah
  • Wektu Afrika Kulon
  • Wektu Katiga Éropa Kulon
    • Wektu Katiga Britis
    • Wektu Baku Irlan
  • Wektu Baku Romans (Control panel ing Microsoft Windows)
  • Wektu Internèt Swatch
  • EVE Online

Ing ISO 8601, wektu mangkéné bakal katulis 2017-08-22T10:40:04+01:00.

Wektu Éropa Tengah (mangsa salju ing pérangan lor bumi)Besut

Wektu Katiga Éropa Kulon (mangsa katiga ing pérangan lor bumi)Besut

Minangka wektu baku (mangsa salju ing pérangan kidul bumi)Besut

Minangka wektu baku (sadawané taun)Besut

RujukanBesut

  1. "Current local time in Longyearbyen". Time and Date. Dibukak ing 13 July 2012.
  2. "Current local time in Jan Mayen". Time and Date. Dibukak ing 13 July 2012.
  3. "Benin Time". Greenwichmeantime.com. Dibukak ing 28 December 2011.