Cithakan:Infobox Korean province thumb|250px|right|Stasiun Jecheon

Chungcheongbuk-do (Chungcheong Utara) ya iku provinsi ing tengahing Koréa Kidul. Dibentuk taun 1896 saka sisih timur laut provinsi Chungcheong, lan minangka salah sawijining provinsi saka Koréa tekan pembagian nagara mau ing taun 1945. Kutha krajané ya iku Cheongju.

Pembagian administratifBesut

Chungcheong Utara kapérang dadi 3 kutha (si) lan 9 kabupatèn (gun).

KotaBesut

  • Cheongju (청주시, 淸州市, capital)

KabupatènBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Chungcheong Utara