Cithakan:BintangWiki Biografi

Biography Barnstar.png BintangWiki Biografi
"BintangWiki Biografi" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik biografi tokoh, wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

Cara penggunaanBesut

{{BintangWiki Biografi|Komentar Nama_pengguna Tanggal}}.

Contoh:
{{BintangWiki Biografi|Selamat! Joni 3 September 2006}} (karena keterbatasan teknis, nama pengguna pemberi BintangWiki dan tanggal harus diisi manual di templat)