Cithakan:BintangWiki Florence

Medaglia firenze.jpg BintangWiki Florence
"BintangWiki Florence" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun maringi sumbangan wigatos wonten ing artikel-artikel mawi topik Florence ing Wikipedia abasa Jawi. '

Cara pangginaanBesut

{{BintangWiki Florence|Komentar Nami_naragina Tanggal}}.

Conto:
{{BintangWiki Florence|Selamat! Revi 21 Desember 2012}} (amargi kawinatesan tèknis, nami naragina ingkang maringi BintangWiki lan tanggal kedah dipunisi sacara manual ing salebeting cithakan)