Cithakan:BintangWiki India

Emblem of India.svg BintangWiki India
BintangWiki India dipunanugerahaken dumateng naragina ingkang sampun nyumbang artikel-artikel kanthi topik India wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng kagem BintangWiki India.

Cara ngginaakenBesut

{{BintangWiki India|Komentar Nama_pengguna Tanggal}}.

Tuladha:
{{BintangWiki India|Selamat! JV-Jawa 1 September 2011}}