Cithakan:BintangWiki Islam

Islamic Barnstar.png BintangWiki Islam
"BintangWiki Islam" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik Agami Islam wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '