Cithakan:BintangWiki Kristen

Christian Barnstar.png BintangWiki Kristen
"BintangWiki Kristen" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik Agami Kristen wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '