Cithakan:BintangWiki Polandia

BoNM - Poland (horizontal).png BintangWiki Polandia
"BintangWiki Polandia" dipunanugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun maringi sumbangan wigatos wonten ing artikel-artikel mawi topik Polandia ing Wikipedia abasa Jawi.

Cara pangginaanBesut

{{BintangWiki Polandia|Komentar Nami_naragina Tanggal}}.

Conto:
{{BintangWiki Polandia|Selamat! Revi 21 Desember 2012}} (amargi kawinatesan tèknis, nami naragina ingkang maringi BintangWiki lan tanggal kedah dipunisi sacara manual ing salebeting cithakan)