Cithakan:BintangWiki Wikipedia

Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng naragina ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. '

Cara migunakakéBesut

{{BintangWiki Wikipedia|Komentar Jeneng_naraguna Tanggal}}.

Conto:
{{BintangWiki Wikipedia|Selamat! Joni 3 September 2006}} (amarga kawinatesan tèknis, Jeneng naraguna sing mènèhi BintangWiki lan tanggal kudu diisi sacara manual ing cithakan)