Cithakan:Country data Makédonia Lor

Dhokumèntasi cithakan

Cithakan:Country data Makédonia Lor iku wadhah dhata internal sing pamrihé ora kanggo transklusi langsung. Cithakan iki dianggo kalawan ora langsung déning cithakan-cithakan kaya ta flag, flagicon, lan liya-liyané.

Flag of North Macedonia.svg

Paramèter baku

Jeneng paramèterAjiWerdi
alias Républik Makédonia Lor Jeneng artikel pokok (Républik Makédonia Lor)
shortname alias Makédonia Lor (manasuka) Jeneng pajangan mungguh ing pranala wiki, yèn alias jeneng artikel sing didhisambiguasi, contoné
flag alias Flag of North Macedonia.svg Jeneng gambar (File:Flag of North Macedonia.svg, dipajang ing tengen)

Varian gendéra

LabèlFlag image (40px)Image name
1992Flag of Macedonia (1992–1995).svgFlag of Macedonia (1992–1995).svg

Aliyas alihan

Cithakan iki uga bisa dianggo lumantar jeneng aliyas (dicakaké minangka alihan nyang cithakan iki):
Jeneng aliyas{{flag|aliyas}} output{{flagcountry|aliyas}} output
MKD (view) MKD Makédonia Lor
NMK (view) NMK Makédonia Lor

See What links here for a full list of redirects.

Conto panggunané

Nganggo varian gendéra

  • {{flag|Makédonia Lor|1992}} Makédonia Lor
  • {{flagicon|Makédonia Lor|1992}}Républik Makédonia Lor

Nganggo aliyas alihan

Cithakan magepokan

Mangga pirsani cithakan country_data magepokan ing ngisor iki:


DhataCithakan

This is the TemplateData documentation for this template used by VisualEditor and other tools.

TemplateData for Country data Makédonia Lor

This template should not be used directly. It is used indirectly by flag templates such as Template:Flag and Template:Flagicon. See Category:Flag template system for a full list of flag templates and Wikipedia:WikiProject Flag Template for further documentation.

Paramèter cithakan

ParamèterWedharanJinisStatus
Ora ana paramèter sing dianggo