Cithakan:Lading emas

Belatiemas.png Lading emas
Naragina punika kathah migunakaken lading kanggé nyiptakaken penggalan-penggalan informasi arupi artikel rintisan utawi stub ing Wikipedia.

Senaos artikel stub asring dipunanggep kirang nggadhahi kuwalitas déning naragina sanès, nanging gadhah potènsi dados perintis lairipun artikel-artikel saé.

Amargi saking punika pangripta stub peryogi dipun paringi anugerah, arupi Lading Emas Wikipedia. '

Cara migunakakéBesut

{{Lading emas|Komentar Jeneng_naraguna Tanggal}}.

Conto:
{{Lading emas|Selamat! Joni 3 September 2006}} (amarga kawinatesan tèknis, jeneng naraguna sing mènèhi penghargaan lan tanggal kudu diisi manual ing cithakan)