Cithakan:Pèn emas

Penaemas.png Pèn emas
Naragina punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan naragina sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, naragina ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. '

Cara migunakakéBesut

{{Pèn emas|Komentar Jeneng_naraguna Tanggal}}.

Conto:
{{Pèn emas|Selamat! Joni 3 September 2006}} (amarga kawinatesan tèknis, jeneng naraguna sing mènèhi penghargaan lan tanggal kudu diisi manual ing cithakan)